• Imprimeix

Formulari

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Títol del formulari

Entradeta del formulari

Descripcio del formulari Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam cursus tellus vel purus sodales, sed lobortis ipsum luctus. Aenean sed laoreet orci. 

Pas 1
Pas 2
Pas 3

Informació bàsica sobre protecció de dades
Identificació del tractament: “Trameses d'informació i inscripcions del gencat”
Responsable del tractament: Direcció General d’Atenció Ciutadana. Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda.
Finalitat del tractament: facilitar a la ciutadania a través del web gencat l'accés a la informació, la recepció de publicacions puntuals o periòdiques, i la gestió de les seves dades quan desitgin participar en esdeveniments o cursos
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: es preveuen comunicacions de dades als departaments de la Generalitat i entitats vinculades que en depenen, d'acord amb les seves competències, per a la gestió dels diferents serveis públics i a institucions i organismes de caràcter oficial i a administracions públiques per a tractaments estadístics. Les dades també es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament.
Drets de les persones interessades: sol·licitar l’accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Cal utilitzar els formularis disponibles a la pàgina web del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda.

Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament. http://economia.gencat.cat/ca/20_departament/proteccio-dades/informacio-tractaments/unitats-responsables/trameses-informacio-inscripcions-gencat/